Καλάθι

Customer Login

Lost password? Register

View your shopping cart

About

Εκδόσεις Νέων Τεχνολογιών - New Tech Pub

Δημιουργώντας βήμα βήμα τη μεγαλύτερη βάση γνώσεων για τις νέες τεχνολογίες.

Το παρελθόν:


Η ιστορία μας ξεκινά το 1986, όταν μία ομάδα επιστημόνων πληροφορικής με επικεφαλής τον Χρήστο Κοίλια κατάφερε να εκδόσει την πρώτη εγκυκλοπαίδεια Πληροφορικής και Τεχνολογίας Υπολογιστών, κάτι το οποίο γνώρισε ιδιαίτερη επιτυχία στις πρώτες τεχνολογικές σχολές, αλλά και στα σπίτια αυτών που ήθελαν να ακολουθήσουν το τότε νέο κύμα της πληροφορικής και του προγραμματισμού.

Οι Εκδόσεις Νέων Τεχνολογιών πήραν σάρκα και οστά σε ένα μικρό γραφείο στην οδό Στουρνάρη. Από το 1991 και μετά, οι εξελίξεις στη χώρα μας έτρεχαν με γοργούς ρυθμούς και οι απαιτήσεις των τεχνολογικών ιδρυμάτων για συγγράμματα αυξήθηκαν. Έτσι λοιπόν, καθηγητές, λέκτορες και επιστημονικοί συνεργάτες από όλα τα ιδρύματα, έσπευσαν να συγγράψουν βιβλία στο γνωστικό αντικείμενό τους (είτε για άτομα του χώρου, είτε για το ευρύ καταναλωτικό κοινό) .

Τα χρόνια περνούσαν και η τεχνολογία κάλπαζε, όπως και οι εκδόσεις μας. Το μικρό γραφειάκι έγινε μεγαλύτερο και ο ρόλος μας ακόμα πιο ενεργός στις ακαδημαϊκές εκδόσεις. Πλέον αριθμούμε πάνω από εκατό τίτλους συγγραμμάτων για Πανεπιστήμια και ΑΤΕΙ, έχοντας ως πάγια πολιτική να αποφεύγουμε τους μεταφραστές ξένων βιβλίων, προτιμώντας Έλληνες επιστήμονες, καθηγητές και επαγγελματίες του κλάδου.

Το σήμερα και το αύριο:


Σήμερα, βιώνουμε ένα νέο κύμα ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και των εφαρμογών της. Αυτό μας έχει φέρει αντιμέτωπους με 2 όμορφες και δημιουργικές προκλήσεις:

1) Να δημιουργούμε συνεχώς ανανεώσιμο περιεχόμενο και εκδόσεις που θα μπορέσουν να ακολουθήσουν τους σημερινούς, ξέφρενους ρυθμούς ανάπτυξης της τεχνολογίας.

2) Να εκμεταλλευτούμε τους νέους δρόμους που μας προσφέρει ο ψηφιακός online κόσμος για τη μετάδοση της γνώσης με νέα διαδραστικά μέσα, πέραν της φυσικής μορφής βιβλίου, προκαλώντας την αντίληψή μας για το ρόλο ενός εκδοτικού οίκου σε αυτό το νέο περιβάλλον.

Στοχεύουμε να επικεντρωθούμε αποκλειστικά σε περιεχόμενο που θα αφορά όλα τα θέματα της τεχνολογίας, αναζητώντας συνεχώς νέους (στο μυαλό) και ενθουσιώδεις συγγραφείς που θα συμβάλουν στη δημιουργία αξιόλογου και σύγχρονου εκδοτικού περιεχομένου. Συγχρόνως, σκοπεύουμε να πειραματιστούμε με νέους, σύγχρονους τρόπους μεταφοράς της γνώσης από τους συγγραφείς στους αναγνώστες και από τους καθηγητές στους φοιτητές, μέσω ψηφιακών ή/και διαδραστικών μέσων μετάδοσης πληροφορίας.

Το πρώτο βήμα σε αυτό το νέο ταξίδι, είναι η ενδυνάμωση της online παρουσίας μας με τη δημιουργία του πρώτου ελληνικού online bookstore με εξειδίκευση στις νέες τεχνολογίες.
Το online bookstore μας «Newtech-pub.com» φιλοδοξεί να αποτελέσει ελληνικό σημείο αναφοράς ως η κύρια πηγή επιστημονικής γνώσης και πληροφορίας για όλους όσους ενδιαφέρονται να εκμεταλλευτούν τις απίστευτες ευκαιρίες που προσφέρει η εκθετική και πολύπλευρη ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών.

Γνωρίστε την ομάδα μας:

Γιώργος Κοίλιας

Διαχειριστής

Μαρία Κοίλια

Γραμματεία

Νίκος Λούβαρης

Digital Marketing Consultant

Βαγγέλης Τόλης

Προγραμματιστής - Developer

Βασίλης Γαϊτανίδης

Υπεύθυνος Αποθήκης - Διανομές

Αλέξανδρος Δαρμής

Web & Graphic Designer

Συνεργαζόμενα Ιδρύματα:

SSL Certificates