Καλάθι

Customer Login

Lost password? Register

View your shopping cart

Βιβλιοπωλείο

Προηγμένα Πληροφοριακά Συστήματα: Από τη Θεωρία στην Πράξη

Προσφορά!

Προηγμένα Πληροφοριακά Συστήματα: Από τη Θεωρία στην Πράξη

Συγγραφείς:  David Avison – Guy Fitzgerald 

Επιμέλεια Ελληνικής Έκδοσης: Νικ. Σπ. Βώρος, Γρ. Ν. Μπελογιάννης, Γ. Αθ. Τσιρογιάννης

Προεπισκόπηση-βιβλίουΠΙΝΑΚΑΣ-

32,00 25,50 με Φ.Π.Α.

Πληροφοριακά Συστήματα

Διαθέσιμο! Παράδοση σε 1-3 μέρες

Περιγραφή

Το βιβλίο Προηγμένα Πληροφοριακά Συστήματα: Από τη θεωρία στην πράξη είναι το πρώτο από τα δύο βιβλία που αναφέρονται στο σχεδιασμό και στην ανάπτυξη πληροφοριακών συστημάτων, και έχει ως στόχο να εισάγει τις βασικές έννοιες των πληροφοριακών συστημάτων και το ρόλο τους στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Το βιβλίο αυτό χωρίζεται σε τέσσερα μέρη. Το πρώτο εισάγει τις έννοιες των πληροφοριακών συστημάτων τόσο σε σχέση με το επιχειρηματικό περιβάλλον όσο και σε σχέση με τις χρησιμοποιούμενες μεθοδολογίες. Το δεύτερο μέρος αναφέρεται αναλυτικά στον κύκλο ζωής των πληροφοριακών συστημάτων και στα επί μέρους στάδιά του. Το τρίτο εστιάζει σε βασικά ζητήματα ανάπτυξης συστημάτων που σχετίζονται αφενός μεν με την οργάνωση και τον επιχειρηματικό σχεδιασμό, τις διαδικασίες μοντελοποίησης και τον ανθρώπινο παράγοντα, αφετέρου δε με το λογισμικό και τις έτοιμες λύσεις που είναι διαθέσιμες για την ανάπτυξη πληροφοριακών συστημάτων.

Το τέταρτο μέρος του βιβλίου είναι αφιερωμένο στην αναλυτική παρουσίαση των τεχνικών που χρησιμοποιούνται. Καλύπτονται ζητήματα που αφορούν, μεταξύ άλλων, ολιστικές τεχνικές, τις τεχνικές δεδομένων, τις τεχνικές διαδικασιών, τις αντικειμενοστρεφείς τεχνικές, τις τεχνικές διαχείρισης έργων, τις τεχνικές οργάνωσης και τις ανθρωποκεντρικές τεχνικές.
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε επαγγελματίες της ευρύτερης περιοχής της πληροφορικής, καθώς και φοιτητές και αποφοίτους τμημάτων πληροφορικής. Έχει ως στόχο να παρουσιάσει διεξοδικά τα σημαντικότερα ζητήματα που αφορούν στο σχεδιασμό και στην ανάπτυξη πληροφοριακών συστημάτων, εισάγοντας δύο συμπληρωματικές διαστάσεις: την επιχειρηματική και τη σχεδιαστική.

Υπό αυτή την έννοια, το συγκεκριμένο βιβλίο θα μπορούσε να βοηθήσει τα στελέχη των εταιριών να κατανοήσουν το ρόλο των πληροφοριακών συστημάτων στις σύγχρονες επιχειρήσεις. Παράλληλα, σημαντικό μέρος του βιβλίου, αναφέρεται διεξοδικά σε θέματα σχεδίασης παρέχοντας τη δυνατότητα στους επαγγελματίες της πληροφορικής να αποκτήσουν μια συνολική εικόνα για τις σχεδιαστικές προσεγγίσεις.

 

 

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 0.7 kg
Διαστάσεις 17 × 24 cm
ISBN:

960-8105-86-2

Ετος Έκδοσης:

2006

Σελίδες:

464

Κωδικός Ευδόξου:

3476

Κωδικός Ευδόξου

3476

SSL Certificates