Καλάθι

Customer Login

Lost password? Register

View your shopping cart

Βιβλιοπωλείο

Καθιερωμένα Πληροφοριακά Συστήματα Επιχειρήσεων Τεχνική Αποτύπωση

Προσφορά!

Καθιερωμένα Πληροφοριακά Συστήματα Επιχειρήσεων Τεχνική Αποτύπωση

Διαθέσιμο! Παράδοση σε 1-3 μέρες

Περιγραφή

Στο βιβλίο Καθιερωμένα Πληροφοριακά Συστήματα Επιχειρήσεων Τεχνική Αποτύπωση επιχειρούμε να παρουσιάσουμε διεξοδικά ορισμένα από τα καθιερωμένα πληροφοριακά συστήματα (ΠΣ) που είναι αναγκαία στη λειτουργία των επιχειρήσεων. Η παρουσίαση αυτών των συστημάτων γίνεται με τεχνικό τρόπο έτσι ώστε να αποτελέσει υπόβαθρο για όσους θέλουν να αναπτύξουν ή να συντηρήσουν τέτοια πληροφοριακά συστήματα.

Η επιχειρούμενη τεχνική αποτύπωση ξεκινά με τον εντοπισμό του προβλήματος και την καταγραφή των προδιαγραφών απαιτήσεων των εξεταζόμενων πληροφοριακών συστημάτων. Στη συνέχεια γίνεται λογικός σχεδιασμός των συστημάτων αυτών. Στο λογικό σχεδιασμό χρησιμοποιούμε Διαγράμματα Ροής Δεδομένων (ΔΡΔ, DFD) για το σχεδιασμό των επεξεργασιών και Μοντέλα Οντοτήτων Συσχετίσεων (ΜΟΣ, ERD) για τον εννοιολογικό σχεδιασμό των δεδομένων.

Τα σημαντικότερα καθιερωμένα συστήματα που εξετάζουμε είναι αυτά της Γενικής Λογιστικής, της Εμπορικής Διαχείρισης και της Διαχείρισης Παγίων. Εξετάζονται και άλλα συστήματα μικρότερου βεληνεκούς ή σε μικρότερη έκταση.
Το πρώτο μέρους του βιβλίου περιλαμβάνει γνώσεις υποδομής προκειμένου ο αναγνώστης να μη χρειαστεί να ανατρέξει σε άλλα συγγράμματα. Στις γνώσεις υποδομής περιλαμβάνονται τόσο γνώσεις από την ανάλυση και σχεδίαση πληροφοριακών συστημάτων, όσο και οι απαιτούμενες γνώσεις λογιστικών και αξιολόγησης επενδύσεων.

 

 

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 0.5 kg
Διαστάσεις 17 × 24 cm
ISBN:

978-960-6759-84-0

Ετος Έκδοσης:

2012

Σελίδες:

326

Κωδικός Ευδόξου:

22769207

Κωδικός Ευδόξου

22769207

SSL Certificates