Καλάθι

Customer Login

Lost password? Register

View your shopping cart

Βιβλιοπωλείο

Ανάπτυξη Προηγμένων Πληροφοριακών Συστημάτων: Μεθοδολογίες και Εργαλεία

Προσφορά!

Ανάπτυξη Προηγμένων Πληροφοριακών Συστημάτων: Μεθοδολογίες και Εργαλεία

Συγγραφείς: David Avison,  Guy Fitzgerald

Επιμέλεια Ελληνικής Έκδοσης:Νικ. Σπ. Βώρος, Γρ. Ν. Μπελογιάννης, Γ. Αθ. Τσιρογιάννης

Προεπισκόπηση-βιβλίουΠΙΝΑΚΑΣ-

Διαθέσιμο! Παράδοση σε 1-3 μέρες

Περιγραφή

Το βιβλίο Ανάπτυξη Προηγμένων Πληροφοριακών Συστημάτων: Μεθοδολογίες και Εργαλεία (Τόμος Α και Β) απευθύνεται σε επαγγελματίες της ευρύτερης περιοχής της Πληροφορικής, σε φοιτητές και αποφοίτους τμημάτων πληροφορικής, αλλά και γενικότερα σε όσους ασχολούνται με την ανάπτυξη πληροφοριακών συστημάτων. Εισάγει μια κριτική διάσταση αναφορικά με τις σύγχρονες τάσεις στην ευρύτερη περιοχή των πληροφοριακών συστημάτων και των συστημάτων λογισμικού.
Μπορεί να αποτελέσει πολύτιμο οδηγό για την ευρύτερη περιοχή των πληροφοριακών συστημάτων, καθώς παρουσιάζει με σαφή τρόπο τα βασικότερα χαρακτηριστικά των μεθοδολογιών, των τεχνικών και των εργαλείων που χρησιμοποιούνται στην ανάπτυξη και το σχεδιασμό των σύγχρονων προηγμένων πληροφοριακών συστημάτων, ενώ παράλληλα εμβαθύνει σταδιακά στα σημαντικότερα από αυτά.

Αντικειμενικός στόχος του είναι να δώσει έμφαση στις σύγχρονες τάσεις της βιομηχανίας λογισμικού, προσεγγίζοντας τα ζητήματα της ανάλυσης, του σχεδιασμού και της ανάπτυξης των σύγχρονων πληροφοριακών συστημάτων τόσο από την ακαδημαϊκή όσο και από τη βιομηχανική τους διάσταση. Ο παρών δεύτερος τόμος Προηγμένα Πληροφοριακά Συστήματα: Μεθοδολογίες και Εργαλεία παρουσιάζει με διεξοδικό τρόπο τις κλασικές και σύγχρονες τάσεις και μεθοδολογίες καθώς και τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται ερευνητικά αλλά και πρακτικά για την ανάπτυξη επιτυχημένων πληροφοριακών συστημάτων. Και οι δύο τόμοι συνθέτουν τον απόλυτο οδηγό και παγκόσμιο Best seller, των πληροφοριακών συστημάτων, των D. Avison και G. Fitzgerald

 

 

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 0.7 kg
Διαστάσεις 17 × 24 cm
ISBN:

960-8105-96-Χ

Ετος Έκδοσης:

2006

Σελίδες:

464

Κωδικός Ευδόξου:

1177

Κωδικός Ευδόξου

1177

SSL Certificates