Καλάθι

Customer Login

Lost password? Register

View your shopping cart

Βιβλιοπωλείο

Σύγχρονες Ερευνητικές Τάσεις στην Προσχολική και την Πρώτη Σχολική Ηλικία

Προσφορά!

Σύγχρονες Ερευνητικές Τάσεις στην Προσχολική και την Πρώτη Σχολική Ηλικία

18,00 14,40 με Φ.Π.Α.

Διδακτικά

Διαθέσιμο! Παράδοση σε 1-3 μέρες

Περιγραφή

Ο παρών τόμος, με τίτλο «Σύγχρονες ερευνητικές τάσεις στην προσχολική και την πρώτη σχολική ηλικία», οργανώθηκε και ετοιμάστηκε στα πλαίσια των τριάντα χρόνων από την ίδρυση του ΤΕΕΑΠΗ (Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία) του Πανεπιστημίου Πατρών.

Συγκεντρώνει 22 κείμενα των μελών ΔΕΠ και ΕΕΠ του ΤΕΕΑΠΗ μέσα από τα οποία γίνεται μια ανασκόπηση της συμβολής του Τμήματος στο πεδίο της έρευνας και της εκπαιδευτικής πρακτικής τα τελευταία χρόνια.

Τα επιμέρους κεφάλαια καλύπτουν μια ευρεία θεματολογία, η οποία αφορά κύριους τομείς της σύγχρονης έρευνας στις επιστήμες της εκπαίδευσης και της αγωγής.

Ο τόμος απευθύνεται σε φοιτήτριες και φοιτητές των επιστημών της εκπαίδευσης που επιθυμούν να εμβαθύνουν στις εξελίξεις στο πεδίο της επιστήμης τους, σε εκπαιδευτικούς της προσχολικής και της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης που στοχεύουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στο χώρο αυτό και σε ερευνητές και διδάσκοντες πανεπιστημιακών τμημάτων εκπαίδευσης που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν την επιστημολογική φυσιογνωμία του ΤΕΕΑΠΗ, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 0.500 kg
Διαστάσεις 17 × 24 cm
ISBN:

978-960-578-018-0

Σελίδες:

306

Έτος Έκδοσης:

2017

Κωδικός Ευδόξου

59378674

SSL Certificates