Καλάθι

Customer Login

Lost password? Register

View your shopping cart

Βιβλιοπωλείο

Java για Λίγους

Προσφορά!

Java για Λίγους

35,00 31,50 με Φ.Π.Α.

Γλώσσες προγραμματισμού

Διαθέσιμο! Παράδοση σε 1-3 μέρες

Περιγραφή

Στο προηγούμενο βιβλίο για Java «Java για όλους» προσπαθήσαμε να μυήσουμε στον αντικειμενοστρεφή προγραμ-ματισμό και στη Java όλους όσους το επιθυμούσαν.
Έτσι αναπτύξαμε τα θέματα: δομή κλάσεων, δομές ελέγχου, Streams, Εξαιρέσεις, Γραφικές διεπαφές, Συμβάντα, Δια-χειριστές συμβάντων, Διατάξεις, Προσαρμογείς, κλπ.  Το προηγούμενο βιβλίο για Java ενισχύθηκε με ένα ολοκληρω-μένο Πληροφοριακό Σύστημα για τη Διαχείριση Δανειστικής Βιβλιοθήκης.

Τώρα, στο παρόν βιβλίο, στοχεύσαμε σε περισσότερο εξειδικευμένο ακροατήριο. Ο τίτλος του παρόντος βιβλίου «Java για λίγους» αντανακλά αυτή τη στόχευση. Επιθυμούμε να συνεισφέρουμε ώστε όσοι διαθέτουν την τεχνογνωσία που αναλογεί στο προηγούμενο βιβλίο, να μπορέσουν να γίνουν εξειδικευμένοι προγραμματιστές, επαγγελματίες στη Java.

Για να το επιτύχουμε αναπτύσσουμε μια σειρά από θέματα που συνοψίζονται στους επόμενους τίτλους ενοτήτων του παρόντος βιβλίου: Πολυνηματική Επεξεργασία, Δίκτυο, Πολυμέσα, Προηγμένες Διεπαφές, Προηγμένη Διαχείριση Δεδομένων, Μοντέλα Ανάπτυξης, Javadoc, Internationalization.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 0.850 kg
Διαστάσεις 17 × 24 cm
ISBN:

978-960-578-044-9

Σελίδες:

516

Έτος Έκδοσης:

2018

Κωδικός Ευδόξου:

77120642

Κωδικός Ευδόξου

77120642

SSL Certificates