Καλάθι

Customer Login

Lost password? Register

View your shopping cart

Βιβλιοπωλείο

Προγραμματισμός με την Python

Προσφορά!

By Γιώργος Σπ. Σταμούλης,

By Στράτος Καλαφατούδης

Προγραμματισμός με την Python

Συγγραφείς:Στράτος Καλαφατούδης, Γιώργος Σπ. Σταμούλης

Προεπισκόπηση-βιβλίουΠΙΝΑΚΑΣ-

Διαθέσιμο! Παράδοση σε 1-3 μέρες

Περιγραφή

Στο βιβλίο “Προγραμματισμός με την Python” θα δούμε πως η Python αποτελεί μια γλώσσα προγραμματισμού με μεγάλη διάδοση.

Πρόκειται για γλώσσα με εντυπωσιακή εσωτερική συνέπεια, η οποία υποστηρίζει ένα μεγάλο εύρος σύγχρονων ιδεών προγραμματισμού, προσφέροντας παράλληλα ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον ανάπτυξης, στοιχεία τα οποία την καθιστούν κατάλληλη ως εισαγωγική στον προγραμματισμό. Υποστηρίζεται από μια πληθώρα βιβλιοθηκών και μια δραστήρια κοινότητα, με αποτέλεσμα τη μεγάλη διάδοσή της σε παραγωγικά περιβάλλοντα οποιασδήποτε κλίμακας.

Σκοπός του βιβλίου είναι αφ’ ενός η εισαγωγή του αναγνώστη στον προγραμματισμό με τη γλώσσα Python, αφ’ ετέρου η ενδεικτική χρήση της, σε μια σειρά από πιο ειδικευμένα αντικείμενα.

Προς την κατεύθυνση αυτή τα κεφάλαια του βιβλίου ομαδοποιούνται σε δύο μέρη. Το πρώτο μέρος αποτελεί μια σφαιρική εξέταση της πλειοψηφίας των στοιχείων της γλώσσας. Η παρακολούθησή τους δεν απαιτεί προηγούμενες γνώσεις στον προγραμματισμό.

Το δεύτερο μέρος πραγματεύεται μια σειρά από εξειδικευμένες χρήσεις της Python, οι οποίες μπορούν να χαρακτηριστούν ως βασικές στις σύγχρονες ΤΠΕ. Καταβλήθηκε προσπάθεια το δεύτερο μέρος να έχει και ένα εγκυκλοπαιδικό τόνο. Υπό το πρίσμα αυτό, το βιβλίο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως μια πρακτική εισαγωγή σε αρκετές από τις σύγχρονες βασικές τεχνολογίες πληροφορικής.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 1.5 kg
Διαστάσεις 17 × 24 cm
Σελίδες:

978

ISBN:

978-960-578-040-1

Έτος Έκδοσης:

2018

Κωδικός Ευδόξου:

77119000

Κωδικός Ευδόξου

77119000

SSL Certificates