Καλάθι

Customer Login

Lost password? Register

View your shopping cart

Βιβλιοπωλείο

Μεταγλωττιστές Αρχές, Τεχνικές & Εργαλεία (2η Έκδοση)

Προσφορά!

By Αλεφραγκής Παναγιώτης,

By Βώρος Νικόλαος

Μεταγλωττιστές Αρχές, Τεχνικές & Εργαλεία (2η Έκδοση)

Συγγραφείς:  Alfred V. Aho, Monica S. Lam, Ravi Sethi, Jeffrey D. Ullman / Επιμέλεια ελληνικής έκδοσης: Π. Αλεφραγκής, Α. Βώρος, Ν. Βώρος, Κ. Μασσέλος

Προεπισκόπηση-βιβλίουΠΙΝΑΚΑΣ-

Διαθέσιμο! Παράδοση σε 1-3 μέρες

Περιγραφή

Το Βιβλίο Μεταγλωττιστές Αρχές, Τεχνικές & Εργαλεία παρέχει μια πλήρη εισαγωγή στη σχεδίαση μεταγλωττιστών και συνεχίζει δίνοντας έμφαση στην εφαρμογή της τεχνολογίας των μεταγλωττιστών σε ένα μεγάλο εύρος προβλημάτων της σχεδίασης και ανάπτυξης λογισμικού. Το πρώτο μισό του βιβλίου έχει σχεδιαστεί για χρήση σε ένα προπτυχιακό μάθημα μεταγλωττιστών, ενώ το δεύτερο μισό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα μεταπτυχιακό μάθημα το οποίο δίνει έμφαση στη βελτιστοποίηση κώδικα.

Τα νέα κεφάλαια περιλαμβάνουν:
Κεφάλαιο 7: Περιβάλλοντα Εκτέλεσης
Κεφάλαιο 10: Παραλληλισμός Επιπέδου Εντολής
Κεφάλαιο 11: Βελτιστοποίηση για Παραλληλισμό και Τοπικότητα
Κεφάλαιο 12: Διαδικασιακή Ανάλυση

Περιλαμβανει online υπηρεσια «Gradiance».
http://www.gradiance.com/compilers.html

Η υπηρεσία είναι ένας ιστότοπος αποτίμησης εργασιών και εργαστηρίων για φοιτητές και διδάσκοντες. Παρέχει για αυτό το βιβλίο μια συλλογή συνόλων εργασιών με χρήση μιας ειδικής τεχνικής η οποία ονομάζεται ριζικές ερωτήσεις (root questions). Οι φοιτητές δουλεύουν πάνω σε ένα πρόβλημα σα να ήταν μια τυπική ανάθεση εργασίας για το σπίτι. Η γνώση τους σχετικά με τη λύση ελέγχεται με μια τυχαία επιλεγμένη ερώτηση πολλαπλής επιλογής. Όταν επιλέγεται μια λάθος απάντηση, λαμβάνουν μια υπόδειξη και μια άμεση συμβουλή, η οποία εξηγεί γιατί η απάντηση είναι λάθος ή προτείνει μια γενική προσέγγιση στο πρόβλημα. Οι φοιτητές έχουν τότε τη δυνατότητα να δοκιμάσουν πάλι την ίδια ανάθεση. Αυτή η προσέγγιση παρέχει άμεση ενίσχυση των εννοιών της μεταγλώττισης.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 2 kg
Διαστάσεις 17 × 24 cm
ISBN:

978-960-6759-72-7

Έτος Έκδοσης:

2014

Σελίδες:

1088

Κωδικός Ευδόξου:

12713790

Κωδικός Ευδόξου

12713790

SSL Certificates