Καλάθι

Customer Login

Lost password? Register

View your shopping cart

Βιβλιοπωλείο

Εισαγωγή στην Εξόρυξη Δεδομένων και τις Αποθήκες Δεδομένων

Προσφορά!

Εισαγωγή στην Εξόρυξη Δεδομένων και τις Αποθήκες Δεδομένων

Συγγραφείς: Αλ. Νανόπουλος, Γ. Μανωλόπουλος 

Προεπισκόπηση-βιβλίουΠΙΝΑΚΑΣ-

Διαθέσιμο! Παράδοση σε 1-3 μέρες

Περιγραφή

Το βιβλίο Εισαγωγή στην Εξόρυξη Δεδομένων και τις Αποθήκες Δεδομένων αποσκοπεί στο να εισάγει τις βασικές αρχές των αποθηκών δεδομένων και της εξόρυξης δεδομένων. Έμφαση δίνεται στην κατανόηση των εννοιών, αλλά και στη δυνατότητα άμεσης εφαρμογής τους μέσα από παραδείγματα.

Η κατανόηση ολοκληρώνεται με την εφαρμογή των εννοιών μέσω ενός εργαλείου που επιτρέπει την ανάπτυξη αποθηκών δεδομένων και την εξόρυξη δεδομένων, το οποίο είναι ο SQL Server 2005 Analysis Services.

Επομένως, κάθε σύνολο θεωρητικών εννοιών (ένα ή περισσότερα κεφάλαια) συμπληρώνεται από αντίστοιχες εφαρμογές με το εργαλείο, που παρουσιάζονται σε ξεχωριστό κεφάλαιο και δρουν συμπληρωματικά ως προς τη θεωρητική περιγραφή.

Η δυνατότητα εργαστηριακής εξάσκησης, πιστεύουμε, ότι προσδίδει στη γνώση που αποκτάται από τη θεωρία τη δυνατότητα πλήρους κατανόησης και τη χρησιμότητα, επειδή οι αποθήκες και η εξόρυξη δεδομένων αποσκοπούν στο να λύσουν συγκεκριμένα και υπαρκτά προβλήματα του πραγματικού κόσμου.

Στο πρώτο μέρος του βιβλίου, περιγράφονται οι διαδικασίες προεπεξεργασίας των δεδομένων (πρώτο στάδιο KDD διαδικασίας), καθώς και οι βασικές λειτουργίες του εργαλείου.

Στο δεύτερο μέρος, περιγράφονται οι αρχές λειτουργίας των αποθηκών δεδομένων και γίνεται εφαρμογή με το εργαλείο Analysis Services.

Στο τρίτο μέρος, παρουσιάζονται οι λειτουργίες της εξόρυξης δεδομένων. Κάθε κεφάλαιο αυτού του μέρους συνοδεύεται από αντίστοιχη εφαρμογή με το εργαλείο.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 0.7 kg
Διαστάσεις 17 × 24 cm
ISBN:

978-960-6759-17-8

Ετος Έκδοσης:

2008

Σελίδες:

384

Κωδικός Ευδόξου:

3079

Κωδικός Ευδόξου

3079

SSL Certificates