Καλάθι

Customer Login

Lost password? Register

View your shopping cart

Βιβλιοπωλείο

Εισαγωγή στην Αλγοριθμική Υλοποιήσεις αλγορίθμων σε C

Προσφορά!

Εισαγωγή στην Αλγοριθμική Υλοποιήσεις αλγορίθμων σε C

Συγγραφείς:  Ι. Βογιατζής, Ν. Ιωαννίδης, Χ. Κοίλιας, Γ. Μελετίου, Μ. Μόρμορης

Προεπισκόπηση-βιβλίουΠΙΝΑΚΑΣ-

20,00 16,00 με Φ.Π.Α.

Αλγόριθμοι & Δομές Δεδομένων

Διαθέσιμο! Παράδοση σε 1-3 μέρες

Περιγραφή

Το βιβλίο Εισαγωγή στην Αλγοριθμική Υλοποιήσεις αλγορίθμων σε C αποτελεί μια κυριολεκτικά πρώτη εισαγωγή του αναγνώστη στον κόσμο των αλγορίθμων. Απευθύνεται σε πρωτοετείς φοιτητές τμημάτων πληροφορικής των Πανεπιστημίων και ΤΕΙ, ιδιαίτερα σε όσους δεν προέρχονται από την Τεχνολογική Κατεύθυνση του Γενικού Λυκείου.
Το βιβλίο δεν εμβαθύνει στις δομές δεδομένων, γιατί το αντικείμενο αυτό αποτελεί από πολλά χρόνια αυτόνομο μάθημα υποδομής σε όλα τα ΑΕΙ, που διδάσκεται η Πληροφορική. Οι μόνες δομές που χρησιμοποιούνται είναι οι πίνακες και τα αρχεία δεδομένων. Πιο πολύ το βιβλίο αυτό προτείνεται ως βοήθημα στην εισαγωγή του φοιτητή στον προγραμματισμό.
Μετά από μια εισαγωγή στην έννοια του αλγορίθμου, παρουσιάζονται αναλυτικά όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τη σύνταξη αλγορίθμων με τη βοήθειας μιας ψευδογλώσσας. Στη συνέχεια αναπτύσσονται υποδειγματικοί αλγόριθμοι διαχείρισης πινάκων, αναζήτησης και ταξινόμησης πινάκων, καθώς και συμβολοσειρών. Ακολουθούν μερικοί βασικοί αναδρομικοί αλγόριθμοι, όπως και αλγόριθμοι βασικών επεξεργασιών αρχείων δεδομένων.

Τέλος, σε παράρτημα παρουσιάζονται πλήθος υλοποιήσεων αλγορίθμων στη γλώσσα προγραμματισμού C.

 

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 0.9 kg
Διαστάσεις 17 × 24 cm
ISBN:

978-960-6759-45-1

Ετος Έκδοσης:

2010

Σελίδες:

287

Κωδικός Ευδόξου:

5136

Κωδικός Ευδόξου

5136

SSL Certificates