Καλάθι

Customer Login

Lost password? Register

View your shopping cart

Βιβλιοπωλείο

Βιοστατιστική & Εφαρμογές (2η Έκδοση)

Προσφορά!

By Παπαγερωργίου Έφη

Βιοστατιστική & Εφαρμογές (2η Έκδοση)

Συγγραφείς: Έφη Παπαγεωργίου

Προεπισκόπηση-βιβλίουΠΙΝΑΚΑΣ-

45,00 36,00 με Φ.Π.Α.

Στατιστική, Δημοφιλή

Διαθέσιμο! Παράδοση σε 1-3 μέρες

Περιγραφή

Το βιβλίο «Βιοστατιστική και Εφαρμογές”, απευθύνεται κυρίως σε φοιτητές των επιστημών υγείας που έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με τις έννοιες της Βιοστατιστικής. Επίσης αποτελεί ένα χρήσιμο βοήθημα και για όλους τους επαγγελματίες και επιστήμονες στο χώρο της υγείας. Κάθε ερευνητική δραστηριότητα στο χώρο αυτό εμπεριέχει σχεδιασμό, ανάλυση και εξαγωγή συμπερασμάτων που βασίζονται στις αρχές της Βιοστατιστικής.

Επιπλέον, η διάχυση νέας γνώσης και πληροφορίας μέσω δημοσιεύσεων σε επιστημονικά περιοδικά και ανακοινώσεων σε συνέδρια απαιτεί από τον ενδιαφερόμενο επιστήμονα υγείας, την εξοικείωσή του με έννοιες της Βιοστατιστικής. Λόγω τόσο της περιορισμένης επαφής με την επιστήμη των μαθηματικών όσο και το μη επαρκές επίπεδο των προαπαιτούμενων γνώσεων του αναγνωστικού κοινού στο οποίο απευθύνεται το παρόν εγχειρίδιο, έχουν περιοριστεί όσο είναι δυνατό οι μαθηματικές αποδείξεις και έχει δοθεί έμφαση στην εφαρμοσμένη προσέγγιση των εννοιών και των μεθόδων, μέσα από την παρουσίαση μεγάλου αριθμού παραδειγμάτων και εφαρμογών από τους χώρους των επιστημών της υγείας.

Στο πρώτο μέρος παρατίθεται μια συνοπτική αναφορά σε βασικές έννοιες των Πιθανοτήτων και της Στατιστικής που κρίνονται απαραίτητες για την απρόσκοπτη μελέτη των κεφαλαίων της Βιοστατιστικής που ακολουθούν στο δεύτερο μέρος.

Τέλος, δεδομένου ότι η διδασκαλία των στατιστικών μεθόδων σήμερα, θεωρείται ολοκληρωμένη εφόσον συνοδεύεται από παράλληλη αντιμετώπιση μέσω ειδικών στατιστικών λογισμικών, κρίθηκε απαραίτητο όπου είναι δυνατό, να παρατίθενται εφαρμογές με το στατιστικό λογισμικό IBM SPSS version 19.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 0.600 kg
Διαστάσεις 17 × 24 cm
ISBN:

978-960-578-027-2

Σελίδες:

722

Έτος Έκδοσης:

2017

Κωδικός Ευδόξου:

68378972

Κωδικός Ευδόξου

68378972

SSL Certificates